14/10: Debatt om Stockholmsbudgeten Dubbdäcksförbudet i praktiken Mikroskopisk chans men ändå hopp

I dag presenterade den borgerliga alliansen i Stockholm sin budget för nästa år, ett år då det är val. Finansborgarrådet Sten Nordin (M) debatterar budgeten med socialdemokraternas oppositionsborgarråd Carin Jämtin.

I går tog politikerna i Stockholm beslut om att införa dubbdäcksförbud på Hornsgatan efter nyår. Men hur kommer förbudet att fungera i praktiken och vad säger polisen?

Aftonbladet flyttar från Globen och Svenska Dagbladet inom Klara när de båda kommer att dela lokaler i nybyggda Kungsbrohuset vid Centralen.

Chansen är mikroskopisk men om nu Malta mot alla tänkbara odds tar poäng mot Portugal och Sverige slår Albanien på Råsunda i kväll,  kan Sverige kanske komma till fotbolls-VM. Vi pratar hopp och portugiska nerver med Hammarbys före detta Portugalproffs, Fredrik Söderström och Radiosportens Lasse Granqvist. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".