3/11: Gravida fick rätt mot FK Kritik mot Tibblegymnasielösning Högdalen får största skateboardparken

De gravida kvinnor som stämt Försäkringskassan för att de inte fick ut någon ersättning i slutet av deras gravidtet fick i dag rätt i tingsrätten. Vi träffar Jessica Seger från Sollentuna, som inte fick pengar när hon inte kunde jobba med lågt blodtryck och extrem trötthet.

Allt fler dör när de tar sig in på järnvägsspår eller upp på tågtak. Nu drar Banverket igång en  informationskampanj. Så här lät det i Sjöängsskolan i Älvsjö i morse:

Företaget som driver Tibble Gymnasium i Täby ska nu betala ytterligare 6,6 miljoner kronor till kommun. Men kritikerna till över hur hela affären gått till är ändå inte nöjda.

Ståupparen Thomas Oredsson firar 20 år som komiker genom att återanvända 1989 års skämt. Men är humor inte en färskvara?

Europas största skateboardpark ska byggas i Högdalen i södra Stockholm. Vi tar reda på hur den kommer att se ut.

Och i dag var det dags för oppositionen i landstinget att presentera sitt budgetförslag - 17 öres höjd skatt men billigare SL-kort är några av förslagen.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista