5/11: Kvinna mördad i Ormkärr Stjärnkrogen Edsbacka Krog stänger Så var Erik Hamrén som gympalärare

En 46-årig kvinna brändes i natt till döds i Ormkärr i södra Stockholm. En 58-årig man, som tidigare haft en relation med kvinnan, har nu anhållits, misstänkt för mord.

Många friskolor i Stockholms län kommer inte vaccinera sina elever mot svininfluensan, trots att landstinget säger att det är varje skolas skyldighet. Henrik Almkvist är chefläkare på Hälso- och sjukvårdsnämndens förvaltning:

Edsbacka Krog i Sollentuna, som har två stjärnor i Guide Michelin, stänger nästa år. Enligt krögaren Christer Lingström finns inte marknaden för den här typen av finkrog.

Vad har vi gjort för att förtjäna det här vädret?

Det blir den hockeyintresserade och bloggande socialdemokratern Anna Ljungdell som tar över som kommunalråd i Nynäshamn när Ilija Batljan slutar vid nyår.

Erik Hamrén blir ny förbundskapten för fotbollslandslaget. Men hur var han egentligen som gympalärare i Jakobsberg i slutet på 80-talet?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista