Ska fejas.

11/1: Villinbrotten ökar i länet Sturebyrättegång i hovrätten Elever flyr Norrtälje fria skola

Allt fler villaägare i Stockholms län drabbas av inbrott - och det trots att polisen numera har en speciell inbrottskommission. Men inbrottstjuvarna är så pass professionella att inbrotten bara blir fler och fler.

I helgen skulle Civilförsvaret bjuda skridskoåkare på varm blåbärssoppa från en bandvagn ute på isen. Men det hann de inte - bandvagnen sjönk och med den blåbärssoppan.

Turerna kring Norrtälje Fria skola går vidare - i dag återupptogs undervisningen. Men elever beskriven situationen som kaotisk och flera elever har redan slutat på skolan.

I juni gifter sig prinsessan Victoria i Storkyrkan, som då kommer att vara nyrenoverad. I dag stängdes kyrkan för avancerad städning - vi gör ett besök.

I dag inleddes förhandlingarna i hovrätten i det så kallade Sturebymordsmålet. Åklagaren yrkar på maxstraff för de två ungdomar som dömdes för mord samt anstiftan till mord.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".