Missbrukare ska få rena sprutor.

23/3: Historiskt beslut om sprutbyte Stockholm satsar på Earth hour Att vara sitt eget varumärke

I dag beslutar landstingspolitikerna om att införa ett sprutbytesprogram för intravenösa missbrukare. Men det finns många frågetecken om detaljerna.

Miljöpartiet kräver att det sätts upp kameror i väktarrummen på tunnelbanan. Orsaken är flera rapporter om att resenärer känt sig kränkta av väktarna just i väktarrummen.

I helgen är det Earth Hour och Stockholms Stad satsar för fullt. Annat var det förra året då Stockholm ratade den här klimatmanifestationen.

Författaren Börge Hellström, som tillsammans med Anders Roslund skriver framgångsrika deckare, engagerar sig i politiken och blir Värmdöpartist.

Nuförtiden så kan en person vara ett lika tydligt varumärke som en känd logotype eller ett företagsnamn. Det här slås fast i en ny magisteruppsats vid Stockholms universitet.

I morgon börjar en ny dokumentärserie på SVT i läkarmiljö. Men i stället för hektisk akutmedicin får tittarna se en husläkares vardag på mottagningen på Södermalm

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista