26 april

AIKs tränare Mikael Stahre slutar SMS ska rädda liv i Stockholm Han har fulaste kontoret i Sverige

AIKs guldtränare Mikael Stahre slutar med omedelbar verkan och ersätts av nuvarande sportchefen Björn Wesström. Vi är på AIKs presskonferens på Råsunda.

Ideella föreningen Kvinnocenter Tensta-Hjulsta känner sig utnyttjade av stadsdelen Spånga-Tensta.  I flera år ska Spånga-Tensta ha använt sig av kvinnocentret för att utföra arbete åt stadsdelen.

Ett sms kan bli skillnaden mellan liv eller död. Från och med idag kan stockholmare anmäla sig som livräddare i ett unikt projekt där hjärträddare ska tillkallas via sms.

Från 17 maj ska man kunna ta med sig cykeln på SL´s bussar. Men till skillnad från förra året, då det bara var fem busslinjer, kan man nu ta med cykeln på betydligt fler bussar.

Både Uppland och Sörmland ska få nya folkdräkter. Men hur ska den se ut 2010?

Eklidens skola i Nacka hade det fulaste kontoret i Sverige. Nu är det uppiffat och första platsen har tagit över av stjärnkrögaren Melker Anderssons kontor. Vi pratar med båda.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista