Måndag 25 oktober

Alliansen presenterar budget

I dag, måndag, presenteras budgeten av alliansen i Stockholms stadshus. Vår politiske reporter är på plats.

#ljud=2698846#

Iphone kapas lätt

Hur stor är egentligen risken är att få sin Iphone hackad? Den kan lätt kapas av datahackare som kan använda den till exempelvis avlyssning och till att skicka falska sms i ditt namn.

#ljud=2698861#

Stockholmarnas mediekostnader

Stockholmshushållen lägger mer pengar på media än andra. Den första studien någonsin i Sverige som täcker samtliga medieutgifter visar att hushållen lägger ned drygt 13 000 kr/år vardera och Stockholms-hushållens utgifter är ännu högre. Magnus Anshelm VD på IRM berättar.

#ljud=2698936#

Roslund & Hellström till Hollywood

Efter "Millennium" så står nu nästa svenska deckare på tur till Hollywood för nu har författarduon Börge Hellström och Anders Roslund uppvaktats av filmbolag i USA. Hör Tor Johansson som jobbar på agenturen som slutit avtalet.

17-åring med dollardriv

Till studion kommer en 17-årig kille från Ekerö som började sälja teckningar i fyraårsåldern. I dag driver Olof Gustafsson fyra företag vid sidan av gymnasiestudierna och målet hymlar han inte med: han ska bli dollarmiljardär - inget snack.

Södertälje firar Syrianska

Festen fortsätter i Södertälje efter Syrianskas avancemang till Fotbollsallsvenskan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista