"Knappast favoriter mot Göteborg"

Träning i morse på Stadion för att känna på mattan inför måndagens match mot IFK Göteborg. Det var som alltid dagen innan match ganska lugnt för de som är med i morgondagens trupp. Lite inlägg och ett kortare spel fem mot fem sen var vi klara.

Som vanligt den här säsongen är vi ju knappast favoriter i morgondagens match. Självklart är det en match som IFK:s spelare, ledare och fans känner att det bör bli tre poäng i. Förhoppningsvis kan vi hålla dem stången i början och hoppas att de blir frustrerade om det visar sig att det kanske
inte blir så lätt ändå...

Det passar oss ganska bra att hela tiden slå ur ett rejält underläge, särskilt nu när vi fått en så positiv start på serien och tagit poäng i båda matcherna hittills.

Vi spelare har sinsemellan snackat rätt mycket om att inte slappna av nu utan komma ihåg att vi tagit poängen genom ruskigt hårt jobb och lite flyt i avgörande lägen. Sånt kan lätt försvinna om man inte jobbar stenhårt och tror att saker och ting ska gå av sig självt.

Jag uppskattar verkligen mina nuvarande lagkamrater, för är det något man vet så är det att ingen tror att han är en superstjärna som kan ta det lite piano på planen. Vi är inte alltid bra men alla gör alltid ett hårt jobb för
laget.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista