"Frustration"

Dags att skriva om ännu en förlust. AIK är ett bra lag som dominerade i första halvlek. I andra stog vi upp bättre och hade några chanser till kvittering.

Stör mig något fruktansvärt på målet vi släpper in efter en halvtimme. Vår lagkapten Jon Persson hade blivit skadad och olyckligtvis så sker bytet i samband med en Gnaget-hörna.

Lite missförstånd om vem som har vilken uppgift och så blir det mål. Aaargh! Sådant får bara inte ske. Själv såg jag inte ens målet då jag stod och stångades med ”min gubbe” vänd
åt ett annat håll.

Närmare bestämt Niklas Sandberg som inte bara är en grymt duktig back men som jag på nära håll fick erfara också verkar mån om sin fräschör. Slogs av hur otroligt gott han luktade, måste ha varit en rejäl dos av någon dyr cologne. Detta skrivs i all välmening; fram för fler väldoftande markeringsuppgifter!

Personligen var det en riktigt märklig match. Mycket löpande men väldigt lite konstruktivt. I första halvlek hade vi knappt bollen som lag och än mindre jag själv. Man sprang mest runt och försvarade och gjorde brytningar då och då.

I andra blev jag lite mer involverad och hade några inlägg
framåt. Annars gällde det mest att försöka förhindra AIK:s snabba kontringar. Frustrerande.

(12 maj)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se