"I’m so bored with Svennis..."

Sven-Göran Eriksson är en jättebra tränare med meriter som ingen svensk är i närheten av. Han har basat för Englands landslag. Han har tjänat väldigt mycket pengar.

Svennis har en fru som ser ut som en dragshow-artist och uppenbarligen är väldigt förlåtande. Han lyckas hooka upp med kvinnor som uppenbarligen har en fetisch för män som ser ut som Mr. Burns.

Svenska tidningar tycker det är väldigt intressant att engelska tabloider skrivna av och för idioter kommer med rubriker av typen ”Sventastic” och ”Swede dreams”. Han verkar helt uppenbart beröra folk.

Det finns till och med krönikörer som tjänar sitt levebröd som ”journalister” på att skriva av vad som skrivits i the Sun om vår svenske hjälte. Börjar det inte gå inflation i den här mannen nu?

Är det verkligen hans övergång från arbetslöshet till Manchester City något att hetsa upp sig över till den grad att man skickar sommarvikarier till England för att rapportera från sömniga träningsfighter?

För att inte tala om att matchen mot Örgryte till skillnad från Elfsborgs kval till Champions League i kväll sänds live i tv!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".