"Jag hoppas på Wikegård i morgon!"

Än mer radio väntar. Som om det inte räckte med gårdagens fia med knuff, imorgon ska jag upp till Radiohuset för att vara med i veckans upplaga av Sportsnack.

Är lite förväntansfull på vilka man kommer få ”panela” med. Jag har deltagit en gång tidigare och då med Eva af Geijerstam och Artur Ringart. Tycker själv att det var rätt lyckat den gången.

Satt och funderade lite på vad som skulle vara skräckscenariot, vem vill man inte sitta och snacka sport med?

Skulle väl vara någon en artist eller skådespelare utan vidare koll på idrott men sugen på uppmärksamhet och med åsikter för dumma och ogrundade för att ens bemöta. Typ hon sångerskan Ayesha som man sitter och sliter sitt hår över varje fredagsmorgon när hon är i SVT:s morgonsoffa...

Vem hoppas jag på då? Det roligaste är väl egentligen att bli positivt överraskad över någon man inte hört uttala särskilt ofta men har vettiga saker att säga, som fallet med Eva och Artur förra sommaren.

Men jag kan inte annat än hålla tummarna för Niklas Wikegård. Inte för att jag nödvändigtvis tycker att han verkar vara särskilt cool.

Jag har definitivt hört honom uttala sig om allt mellan himmel och jord, från hockey till schlagerfestival till spelsajter till byggfirmor (sellout...).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".