forts. några dagar ledigt.

Vi har (hade) ett otroligt roligt minne ihop från när vi var på sommarläger i Säfsen med DIF 2002. En dag stod Triathlon på programmet, och jag och Yannick skulle jobba tillsammans. Första momentet var en kanotorientering där man skulle ta sig mellan olika öar för att hämta kontroller.

Då vi inte kunde kommunicera hade Bapupa stora problem med att förstå var vi skulle, hur man styrde samt varför jag sprang upp på öarna och jag lyckades aldrig förmedla att han skulle vänta i kanoten vid vattenbryntet utan varje gång jag kom tillbaka så hade Yannick drivit ut i sjön igen...

Många strapatser och tunga suckar senare var vi framme vid sista momentet: Mountainbike upp och sen ner för högsta toppen i Säfsen.

Inte helt lätt att förklara hur man växlar på en ganska så avancerad cykel om man inte talar samma språk! Dessutom är det en fördel att kunna just växla om man ska cykla två kilometers uppförsbacke och sen så snabbt som möjligt köra ner.

En dag av frustration men också grymt teamwork och ett kul minne som vi ofta garvade åt många gånger i efterhand. Och så får man höra om det här.

All respekt jag haft för Yannick som bortblåst. Tur att vi mött Gefle två gånger i år, jag hade inte kunnat hälsa och låtsas som ingenting om vi hade setts...

(25 juli)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista