"Åh Anton Berg!"

AIK var verkligen den storebror man är igår. Snacka om att de gjorda oss till elva släta figurer på ett sommarvarmt Råsunda. Snabba, tekniska och målfarliga. Dessutom grymt drag på läktarna, det klart bästa hemmastödet vi haft emot oss i år.

Inget att snacka om, vi var alldeles för dåliga för att förtjäna poäng igår. Tur att det finns andra lag som inte heller är särskilt bra; hyfsat viktig match för oss på söndag mot ÖSK!

Har de senaste dagarna och inför AIK-matchen betat av de fantastiska avsnitten av P3 Dokumentär via podden. Tänk om vi i BP kunde göra en Anton Berg i höst. Gå från programledare för Sommartoppen (i jämförelse den absoluta botten) till P3 dokumentär (toppen).

Har även hört Berg på självaste Radiosporten (typ Intertoto-cupen) under sommaren så uppenbarligen kan man nå riktigt höga höjder om man tar sig i kragen och lämnar bedrövliga insatser och sammanhang bakom sig.

Anton, du är min förebild och inspiration en dag som denna!”

(8 augusti)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista