Forts. Allsvenskan vs Korpen

En kompis till mig som heter Papa Bouba (ja, faktiskt!) åkte till Australien för studier i februari. Innan ett tårdrypande farväl antog han och jag då ett vad.

Papa som är en genomgod korpenspelare med meriter inte större än deltagande i St Erikscupen hävdar att han har bättre känsla, kraft och precision i sin bästa fot, det vill säga högern, än undertecknad i min näst bästa.

Nu har Papa B äntligen återvänt till Sverige och det är dags att skrida till verket. En opartisk domare har anlitats för att anordna rättvis och avslöjande tävlingsform som kommer att kora en vinnare.

Självklart är det en hel del prestige inblandat, och jag bävar för den straffträning som kan beordras ut om jag gör bort mig...

Allsvenskan mot Korpen, duellen kommer du kunna följa på ljuddelen av bloggen med start nästa vecka så håll koll på podcasten!”

(10 aug)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista