"Tack till AIK och Gefle"

Nog var vi lite besvikna att det inte blev någon poäng borta mot MFF. Vi var bra med i första halvlek och skapade en hel del farliga lägen. Sen drar vi på oss en olycklig straff just innan paus och så var den dagen förstörd.

Med övernattning i Malmö mitt under pågående festival hade en poäng eller tre varit en given anledning till en trevlig kväll ute på ”stan”. Nu blev det till att sitta uppe på rummet och kika på West Wing på dvd-spelaren samtidigt som livemusik från Sahara Hotnights strömmade in genom de öppna fönstrena. Att man ska bry sig så jäkla mycket om vinst eller förlust!

Morgonen efteråt möttes man av artiklar i lokalposten som berättade att Sverigedemokraterna har mer än tio procent av väljarstödet i Malmö kommun enligt en färsk opinionsundersökning. Planet lyfte inte en minut för tidigt...

Väl hemma i sköna Stockholm kunde man i alla fall konstatera att övriga allsvenska resultat under gårdagen åtminstone gick vår väg. Om spelarna i Gefle och Gnaget bara visste vilket stöd de hade framför Radiosporten igår rån åtminstone en allsvensk kollega...

(20 augusti)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".