"Saturday Night Blues"

Lördagkvällen hade såklart varit lite roligare om vi tagit tre poäng mot Halmstad. Efter vinst kanske man hade uppmanat lagkamraterna till en drink och en massa ryggdunkar på något trevligt etablissemang. Oavgjort betyder hem och sucka framför TV:n. Åtminstone i min värld.

Dock ska sägas att äntligen har vi fått lite ordning på vårt spel och första halvleken såg ut precis som vi hade hoppats innan.

Vi har flera lägen att utöka ledningen samtidigt som allt känns säkert bakåt då helt plötsligt en kanon avlossas från 30 meter som skruvar sig in i ”Poppens” kryss. Med fem minuter kvar har vi ett friläge som smiter någon centimeter över ribban.

Klart att oavgjort mot HBK inte är ett resultat att skämmas över men mer hade nog behövts för att undvika jumboplatsen i mer än ett dygn.

Neurotikern i mig är ganska så övertygad om att TFF har goda chanser att slå Kalmar på hemmaplan. I så fall är vi i uppförsbacken igen, trots våra goda prestationer på sistone.

Och nu ser jag att Svensson, Svensson börjar på tv. Sveriges genom tiderna mest populära sitcom. Vem sa att livet är rättvist?

(22 sep)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista