"Lovord som betyder något"

Det finns många i laget med meriter att vara stolta över. För att nämna några exempel: Olof har som första BP:are någonsin spelat i landslaget. ”Mackan” Karlsson har fått lyfta SM-bucklan inte bara en, utan två gånger som lagkapten.

Asper och Tolle har lirat i Champions League med allt vad det innebär för meritlista och bankkonto. Albin Ekdahl är ung, lovande och looks like a million bucks. Dessutom blev han utsedd till landets bäst klädde idrottsman i senaste numret av Café.

Nu har även jag något att vara stolt över. Och även detta tack vare ovan nämnda tidskrift. Fick häromdagen ett tips om att redaktionschefen Markus Kylén i positiva ordalag nämner min lilla blogg i sin TV-dito på Cafés hemsida.

Tidningen som sådan riktar sig knappast till snubbar som jag, men Kylén har verkligen grym koll på allt vad populärkultur heter och hans omdöme vad gäller vår gemensamma passion, TV-serier, är av yppersta klass.

För en nörd som jag smäller det här högre än alla fina spelarbetyg undertecknad säkert kammar hem i tidningarna efter varje match…

Så släng dig i väggen med dina utmärkelser, fotbollstalanger och stiliga kläder Albin. Jag slår på ett avsnitt av ”The Wire” och rider vidare på min framgångsvåg!”

(25 sep)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista