Forts...Hur säger man patetiskt på portugisiska?

Först i paus fick vi byta till de vita strumporna som äntligen hade anlänt.

Det blev ordentligt hetsigt ett tag ute på planen. Särskilt i slutet av första halvleken när djurgårdarna såg att Göteborg ledde med 2-0 samtidigt som det visade sig inte vara så jättelätt att köra över halvamatörerna från Grimsta.

Desperationen tog uttryck i ganska så tuffa tacklingar. Inget fel med det. Spelare som Markus Johannesson och Mattias Jonsson är spelare som aldrig lägger några fingrar emellan och ibland ligger på gränsen på vad som är tillåtet.

Men som ALLTID har en schysst inställning, kan ge och ta, samt har vett att be om ursäkt efter en tuff, ojuste smäll. Respekt till dem.

Men tvi vale för den store brassestjärnan som i frustration över sina egna tillkortakommanden denna dag, helt sonika spottar Håkan Malmström i ansiktet efter att ha fått frispark emot sig i vårt straffområde. Hur säger man patetiskt på portugisiska?

(29 okt)
Richard Henriksson
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".