"Tiden är ute"

I dagarna har många frågat vad som nu kommer att hända med bloggen. Jag har inte kunnat ge något svar, men här kommer det. Read and weep...

Vintern knackar på porten. Den allsvenska säsongen är över. Under några månader fyllda av en del med- och en ännu större del motgångar har jag försökt skildra tillvaron på och kring de allsvenska arenorna.

Nu återstår bara några veckors träning följt av efterlängtad semesterresa till New York. Min tid som Radiosportens egen bloggare är med andra ord ute.

Det har varit en riktigt skön egotripp att ha haft utrymme till att nyansera schablonbilden av allsvenska fotbollsspelare.

Högsta serien består inte enbart av grabbar som tycker att ”Vänner” är det bästa som visas på TV och har David Beckham som stilikon.

Inte heller av bittra lantisar som skapar en image av förföljelsemani mot alla som kommer från en stad med mer än 100 000 invånare. Eller förresten, 2008 gör nog allsvenskan det...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".