Rapport från en presskonferens del 1

Jag och Martin Marhlo satte oss i bilen och körde mot Solna. Utanför Råsunda höll vi på att bli påkörda av en galen man i en svart BMW (typiskt Solna). Vi hittade en riktigt bra, men tight, parkering just utanför förbundets lokaler och jag lyckades leverera, trots den enorma press det innebär att försöka fickparkera med passagerare i bilen.

Någon minuts panik när parkeringsautomaten inte tog betalkort (typiskt Solna). Det löste sig som tur var och vi kunde glida in på en välbesökt presskonferens.

Där bjöds man på något som inte kan beskrivas som något annat än ”The Slide-show from hell”. Fem minuter med klipp från matcherna mot USA och Costa Rica, och i bakgrunden mindre bra beats av No Doubt ur en mindre bra ljudanläggning.

Lagrell och Hellströmer drog en massa information som kändes ungefär lika sömniga som en träningslandskamp i värsta fall kan vara.

Damernas assisterande förbundskapten Lillie Persson presenterade hennes och Dennerbys trupp till lägret på Cypern. Mest uppseendeväckande var Lilles svar på frågan om hur det går med Josefin Öqvist och hennes skada.

- Hon rehabtränar för fullt. När hon inte bloggar och tränar rättstavning...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".