Stoor och Larsson klara?

Till att börja med: glöm att matchen slutade mållöst och att få chanser skapades. Det här var ingen match som skulle vinnas till varje pris och det syntes.

Om man ändå ska säga någonting om resultatet så är det väl otroligt starkt att med ett så orutinerat lag spela oavgjort borta mot ett ordinarie Turkiet.

Andreas Isaksson stod som vanligt för en stabil och trygg insats. Det förvånade inte mig och det förvånade knappast Lasse Lagerbäck. Endast de stollar som fått för sig att Isak helt plötsligt blivit en värdelös målvakt...

Fredrik Stoor var precis så bra han behövde vara. Definitivt en man för EM-truppen. Även om han knappast spelar från start mot Brasilien.

Majstorovic erbjuder knappast något annorlunda till mittförsvaret. Snabb, stark, bra på att nicka och inget vidare i uppspelen. Med andra ord bra att ha som reserv för ordinarie Hansson och Mellberg. Märks knappt någon skillnad.

Sebastian Larsson är en bra spelare som jag tror snart blir ordinarie på mittfältet (Ljungberg lägger av efter EM...?). Jag tycker att insatsen igår motiverar en plats i truppen till EM. Otroligt imponerande i sitt närkampsspel. Visar att man inte behöver vara stor och opolerad för att vinna bollar. Se där vad några juniorår i England kan göra...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".