Den nye Richard Henriksson

Igår ringde en reporter från en av gratistidningarna i Stockholm, den som ges ut av Aftonbladet. Hon ställde några frågor om hur det är att jobba med Radiosportens webbsida (det är väldigt trevligt).

Tänkte inte mer på det, förrän Robert Tennisberg kom in i Radiohuset i morse och frågade om jag sett bilden i dagens tidning. Det hade jag inte, så döm om min förvåning när det inte är min nuna som pryder den korta intervjun!

Istället är det någon ung förmåga, med sammanbiten min och Anders Svensson-frilla.

Jag hittade en kopia av bilden. Se själva: http://www.bunkefloif.com/site_files/Bilder/A-truppen%202007/nummer22_Richard_Henriksson.jpg

Men onekligen hel och ren! Nästan lite småstilig. Ärligt talat har jag nog aldrig sett en Richard Henriksson så snygg på bild.

Fast rätt ska väl ändå vara rätt? Jag själv skulle bli galen av ett sådant pinsamt misstag! Vad är Aftonbladet (eller vem som nu ansvarar för gratistidningen) för pajaser som inte kan sortera i bildarkivet? Jag borde ringa Otto Sjöberg och ifrågasätta hans ledarskap över tidningen...

Och vem är denne min namne egentligen? Uppenbarligen ung mittfältare i Bunkeflo.

Slår han mig på fingrarna även vad gäller fotbollsspelandet? Är superettan verkligen stort nog för två Richard Henriksson? Det här måste följas upp!

(5 mars)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".