Isaksson har matchats snålt.
landslaget

Isaksson får specialträning inför EM

Landslagsmålvakten Anderas Isaksson får specialträning inför EM. Landslagets målvaktstränare Lennart Ljung och assisterande förbundskaptenen Roland Andersson kör extraläger med klubblagsbänkade Isaksson.

Andreas Isaksson kommer att få specialträning före Sveriges EM-läger – så att landslagsmålvakten hinner pricka in formen lagom till Europamästerskapet i Österrike och Schweiz.

Innan det övriga EM-laget samlas i Stenungsund ska Isaksson träna i Malmö, under översyn av assisterande förbundskaptenen Roland Andersson och fotbollslandslagets målvaktstränare Lennart Ljung.

– Vi ska försöka köra fem-sex pass i hög fart med Andreas under en vecka för att ha kvar honom i matchtempo, säger Ljung till Aftonbladet.

Isaksson är fortfarande ute i kylan i Manchester City och i behov av matchlika situationer. Därför finns behovet av specialträning efter att säsongen med City är över.

– Det är långt mellan mina matcher och det är inte bra med ett träningsuppehåll, säger Isaksson.

Radiosporten/TT
radiosporten@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".