"Svårt att hitta något positivt"

Supportern Niclas Pettersson summerar Gefles vårsäsong för Radiosporten.

Om Gefles vårsäsong:
”Dålig. Endast fem poäng på nio matcher är inget man som Geflesupporter hade väntat sig. Spelet har väl varit hyfsat i ett par matcher, dock gör man inga mål och har därför inte tagit så många poäng som man väntat sig.”

Positivt:
”Det är svårt att hitta något positivt om Gefles vårsäsong. Om något så har i alla fall spelet varit ganska bra utan att man lyckas göra mål och skapa farligare målchanser.”

Vad har varit negativt:
”Målskyttet, helt klart. Trots bra spel så har Gefle haft oerhört svårt att skapa riktigt farliga målchanser vilket är en bidragande orsak till att man gjort så få mål.”

Spelare som imponerat mest:
”Nyförvärvet Yussif Chibsah har imponerat mest. Han är en bra bollvinnare, har dock slarvat lite för mycket med passningsspelet under de senaste matcherna.”

Spelare som svikit:
”Hasse Berggren. Visserligen har han gjort ett mål och är skadefri, däremot har han inte presterat lika bra som man hade förhoppningar om.

Samarbetet med Oremo har visserligen varit okej, men inte mycket mer. Däremot tror jag att Hasse kommer bli bättre längre in på säsongen liksom samarbetet med Oremo.”

Motståndarsplare som imponerat:
”Peter Larsson i Halmstad är en riktigt intressant spelare som utvecklas hela tiden. Det ska bli spännande att se om han fortsätter vara lika bra efter EM uppehållet.”

Radiosporten
fotboll@sr.se