forts. Flygvapnet höll regnet borta

Regnet fullkomligen öste ner över arenan i onsdags och det var inte bara John Terrys cry-babyfasoner som bidrog till att Avram Grants kostym aldrig kommer att bli torr igen!

Den får nog slängas och samma procedur hoppas man att Alex Fergusons tre nummer för stora bilhandlaroutfit får gå igenom! I förlängningen hade Sir Alex dessutom dragit på sig en kort träningsjacka. Fruktansvärt!

Platini och de andra pamparna i Uefa var inte sugna på att bli blöta och tog därför till extraordinära metoder för att undvika blötan när de innan match skulle ut och hälsa på spelarna.

För att inte ceremonin skulle regna bort skickade, enligt brittiska media, nämligen det ryska flygvapnet upp en armada med plan upp över arenan för att på så sätt skingra regnmolnen.

En metod som tydligen ska användas även vid OS-invigningen i Peking för att undvika tråkigt regn.

Håkan Syrén borde kanske börja hyra ut några JAS att patrullera över svenska badstränder under semestermånaderna? Vilken lösning på försvarets budgetproblem!

(23 maj)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista