forts. Allbäck visade Superettan-takter

Under det gemensamma nedjoggandet runt planen chippade Allbäck en boll i nacken på landslagsläkaren Magnus Forssblad. Ett klassiskt ”fotbollshyss” - oavsett nivå.

När stackars Forssblad förvånat vände sig om för att hitta den skyldige körde Allbäck med klassikern att titta bakåt och spela förvånad även han.

Forsblad verkade misstänka Petter Hansson som inte uppfattat situationen och därför mötte läkarens blick, varpå Forsblad verkade dra slutsatsen att den blonda mittbacken var boven i dramat.

Efter träningen dröjde några spelare kvar för att bolla gris. Det självklara tidsfördrivet i de flesta svenska fotbollslag, verkar det som!

Och visst måste man även utsättas för ett pinsamt straff när man blivit ”gris”. Även om man har en massa landskamper på meritlistan!

Allbäck förlorade och fick imitera vad jag tippar var en strandad fisk, medan hans polare garvade rått.

Man vet att man är långt från eliten när det är dessa två moment man bäst kan identifiera sig med när man besöker en landslagsträning!

(29 maj)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista