Vem byter med Ljungberg?

Om startelvan till dagens match kan man konstatera att det helt klart är Zlatan och Henke som gäller från start mot Grekland.

Om nu inte Elmander skulle trycka in två mål i ett förmodat inhopp i andra halvlek...

Apropå inhopp så ska det ska bli väldigt intressant att se vilka byten som görs i matchen.

Det sägs att Ljungberg ska komma in, kanske redan i halvtid, och då får vi se vem förbundskaptenerna plockar bort. Sebastian Larsson eller Christian Wilhelmsson?

Just den interna kantfighten (definitely no pun intended...) mellan Seb och Chippen är nog det jag ser allra mest fram emot i dagens match. Mycket står på spel för de båda.

Vilket även är fallet för Niklas Alexandersson. Efter en risig vår i allsvenskan och flertalet skadeproblem får Alex nu en sista chans att visa sig värdig en plats i startelvan.

Till sist:
Som alltid kommer det vid vinst idag heta att det är väldigt skönt att ha en seger med sig i bagaget inför premiären om en dryg vecka. Och skulle det bli förlust spelar resultatet såklart ingen som helst roll...

(1 juni)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista