Inte överens med Ramos.
EM - Spanien

Ramos och Aragones i gräl på träning

På söndag spelar Spanien kvartsfinal i fotbolls-EM mot Italien. Men uppladdningen störs av en dispyt mellan förbundskaptenen Luis Aragonès och ytterbacken Sergio Ramos.

Bakgrunden är att Ramos i intervjuer tidigare i veckan sagt sig ha problem att förstå Aragonès taktik, och när det är tänkt att ytterbackarna ska gå framåt och när de ska stanna hemma i försvaret.

Aragonès hade därför ett privat samtal med Ramos före fredagens träning. Real Madrid-spelaren fick då rådet att förändra sin attityd.

-Vi bytte åsikter. En fotbollsspelare är alltid bättre när han har kontroll över sina känslor, säger Aragonès.

Ramos visade dock tydligt att han inte var nöjd med tränarens åsikter. Flera gånger under samtalet gestikulerade han irriterat. Backkollegan Carlos Marchena försökte lugna Ramos, men blev bortknuffad.

Enligt spanska medier har Aragonès hävdat att det är sena ankomster till middagssamlingar och bussresor som föranlett samtalet.

Radiosporten/TT
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".