Semester

Det har var väldigt lite aktivitet på denna blogg ett tag och anledningen stavas: Semester.

En vecka i härliga New York är avklarad och även om det ibland kliade i fingrarna fick jag helt enkelt inte tid till att pro-blogga. Och det fanns liksom aldrig på kartan att det skulle bli en vecka med meningslösa mobilkamerabilder och rubriker som ”Dagens outfit”, ”Den här salladen åt jag till lunch, mums” eller ”Ska jag köpa de här skorna, vad tycker ni?”.

Med andra ord den form av bloggande jag avskyr och som gör att jag vrider mig i plågor varje gång jag blir benämnd som ”bloggare”. Då låter till och med ”fotbollsexpert” bättre.

Nåväl, veckan i NY var grym och höjdaren var inspelningen av Late Night with Conan O’Brien, där programledaren tillika min stora idol, innan sändningen gick upp i publiken och tog tre personer i hand. Däribland undertecknad!

Utan att vara för mycket spoiler kan jag också att tipsa om att yours truly ”bloggare” (där var det epitetet igen…) tittar förbi i ett inslag i programmet som visas i kväll på TV4 Plus. Fame!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista