forts. Hans Eskilsson skriver som en fjortis

Priset var en liten flaska champagne samt lösviktsté. Om jag varit Arne Hegerfors hade jag nu skrivit att jag blev lite putt över att det i och med sammanhanget inte var Green Tea…

En rolig detalj på banan var att vid några av utslagsplatserna kunde man ta del av ”goda råd” från fotbollsprofiler om hur hålet borde spelas. Daniel Tjernström, Anna Pohjanen, Anders Limpar och Jesper Blomqvist med flera bjöd på tips i form av texter som i de flesta fall vimlade av plattityder.

”Försök att sikta på green.”

”Slå bollen mellan de två bunkrarna.”

”Akta dig för berget till höger.”

Märkligast var ändå Hans Eskilsson som på sitt favorithål tyckte sig vara bäst lämpad att komma med anvisningar eftersom han självklart sänkt en stilig hole-in-one när han spelat där.

I sista meningen skriver självkritiske Hasse att det bara är försöka spela lika bra som han gjorde. Och sen avslutar han med ett: (*blink*).

Vem hade trott att Hasse Eskilsson skriver som en fjortis på Lunarstorm?

Beror det kanske på att han är bördig från Östersund? Ni har väl lagt märke till Ljungskiles nyförvärv från Östersunds FK som debuterade senast mot AIK, med det underbara namnet Daryl Smylie!

(25 juli)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista