forts. Marika Domanski Lyfors Brent?

Det är förstås mycket möjligt att Domanski Lyfors trivs utmärkt med att ha en trygg tjänst på förbundet, det som i fotbollskretsar brukar gå under epitetet ”avdumpningsstationen”.

Det kanske är orättvist att såga kunnigt folk och deras arbetsuppgifter, men man får lätt bilden av att väldigt många personer har fått väldigt mycket pengar i förfogande för att göra inte särskilt betungande uppgifter.

En bild som förstärks av gårdagens artikel när Domanski Lyfors får frågan om hennes nya jobb som ”chef för fotbollsavdelningen”.

”...att jobba med visioner kring spelare och ledare är en otrolig utmaning... I princip handlar det om att ta hand om spelar- och ledarutbildningen, att ha ett paraplytänk över organisationen och se till att vi fortsätter få vi (sic) fram bra spelare till våra landslag. Man jobbar väldigt långsiktigt.”

Snacka om Mumbo Jumbo av högsta klass!

Nästan lika bra som när David Brent i the Office får frågan av Jennifer på huvudkontoret om vilka åtgärder han tagit för att öka effektiviteten på kontoret...

(31 juli)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista