Forts...En bonus för oss

Kul ska det bli, och jag fullkomligen älskar Grimsta IP en lördag som imorgon.

Alla ungdomslagen i BP, och det är en hel del, har sin säsongsavslutning och ockuperar en hel läktare. Deras föräldrars SUV:ar och kombibilar felparkerar och skapar kaos på parkeringen som annars ekar så tomt.

Förvirrade funktionärer ovana med allt vad folksamlingar heter gör sitt bästa för att hålla ordning.

I stället för den vanliga uppvärmningsmusiken ur speakerhögtalarna lirar ett liveband och försöker få publiken att klappa med i den nyskrivna BP-låten, som är så pajig att man inte kan låta bli att älska den.

För första gången går det inte att få tag på fribiljetter. Vänner och bekanta som annars brukar ha bättre saker för sig än att åka ut till Hässelby hör plötsligt av sig för att försöka ragga plåtar.

Innan matchen kollar alla spelare i smyg vilka matcher på resultattavlan som är Häcken-Landskrona respektive Assyriska-Ängelholm.

Tränarna säger sig inte ha en aaaaaning om hur det går i de andra matcherna i paus. Man förbannar soporna i Landskrona som inte kan ta sig i kragen och vinna en match mot någon av våra konkurrenter.

Man hoppas in i det sista på underverk från Ängeholmarna, de gjorde ju mål på oss i slutminuten...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".