forts. Kval istället för fest

The easy way out blev att lite småskamset lomma iväg till närmaste pizzeria och göra sin sin beställning. Lantisbeteende värdigt en lantis från Degerfors. Och oss.

Liksom bara för att manifestera hur tragikomkisk situation vi befann oss i försvann dessutom strömmen när pizzorna var i ugnen, så vi fick sitta i och vänta i mörker medan en stressad italiensk kärnfamilj febrilt försökte göra felsök i proppskåpet.

Jag är helt säker på att runt om i landet satt övriga Supertettanlag och ”firade” sin säsong med en trerättersmiddag på Stadshotellet betalad av stolta sponsorer redo att tacka heltidsproffsen som lyckats komma på typ en hedrande elfteplats... Eller liknande.

Medan laget som går till allsvenskt kval sitter i en pizzeria utan ström och svär över att en liten colaburk kan kosta 13 kronor.

Ändå skulle jag aldrig vilja byta. Det är precis de här dråpliga situationerna, de som av någon anledning alltid uppstår, som gör att jag älskar att spela för Brommapojkarna.

Hur sjukt är inte det?

(27 okt)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista