Självförtroendet var i botten

Vi spelade årets första träningsmatch i lördags och förlorade mot Väsby.

Innan matchen var det sagt att vi skulle fokusera på vår organisation när motståndarna har bollen i backlinjen. Något som tyvärr inte alls fungerade.

Till råga på det verkade vi allihopa väldigt tröga, i såväl ben som huvud. Klumpiga med bollen, steget efter i tanken, lätta att flytta på i närkamper.

Det går visserligen att skylla på att vi innan haft försäsongens hittills hårdaste träningsvecka, med bland annat styrketester dagen innan Väsbymatchen.

Ändå går det inte att komma ifrån att man blir lite låg efter en sådan medioker insats. Är man inte bättre än så här?

Och liksom för att förstärka den dåliga känslan hade undertecknad, med vad som visade sig vara usel tajming, sedan tidigare planerat in ett möte med vår mentala coach (det kallas faktiskt så) Henrik Gustavsson och tränarteamet innan gårdagens träning.

Jag hade fått i uppgift att stolpa när de områden jag måste se till att förbättra för att bli en bättre spelare. Och let me tell you, det är en hel del...

Som vanligt när man har ett sådant snack blir det av naturliga anledningar så att man fokuserar på sina svagare sidor och hur man kan träna för att de åtminstone ska nå upp till godkänd nivå.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".