"Grimlund grillade på Grimsta"

Dök upp aningen försenad till fotograferingen av backlinjen innan gårdagens träning. Fotografen ville att vi skulle lägga oss på gräset runt en boll och stirra upp mot skyn. Det kändes sådär.

Vi gick ändå lite halvt motvilligt med på att inta dessa pinsamma poser. Det skulle ju trots allt skrivas en, vad vi förmodade, mindre hyllningsartikel till vårt hittills så täta försvar.

Lika bra att njuta av lite beröm medan det finns åtminstone en liten anledning till att få det. Om en månad kan det mycket väl låta helt annorlunda.

Det vill säga som det gjorde för en månad sedan, innan seriestarten när alla dömde ut BP som värdelösa...

Trevlige och duktige Lars Grimlund från DN var på plats för att få några citat till sin artikel. När fotografen var klar ställde vi oss i solskenet och snackade med Lasse.

Som sagt, nu trodde vi att det skulle strykas lite skönt medhårs och att den jobbigaste frågan på sin höjd skulle bli att peka ut någon motståndare som är extra jobbig att möta.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".