Forts...Grimlund grillade på Grimsta

Grimlund hade andra planer. Och uppenbarligen hade han gjort sin research, för frågorna vi fick var snarare påståenden av typen: ”Du borde vara bättre i luften, inte sant?” ”Snabbheten har knappast blivit bättre genom åren, eller?” ”Tekniken är väl inte den bästa?”

Jag skulle vilja likna våra reaktioner med den Peter Harrysson fick häromveckan: Man trodde att man skulle vara med i ett småputtrigt ’Här är ditt liv’ men hamnade rakt i en brutalsågning i ’Grillat’.

Då vi alla är reko snubbar som dessutom har en ganska stor portion självdistans (kanske en anledning till att vi faktiskt funkar rätt bra tillsammans), kunde vi inte annat än hålla med om Grimlunds fräna men korrekta omdömen.

Lite snopna gick vi sedan ut och tränade på positionsspel. Vi var överens om att en töntig bild på en fyrbackslinje och den jinxfaktor det innebär kanske kan utraderas av en kritiserande text...

Kanske kan vi ändå ta en skrällpoäng i morgon? Men jag kan inte låta bli att undrar om DN kommer att köra samma tuffa approach mot samtliga Stockholmslag inför omgångens två derbyn.

Eller är det bara avslappnade amatörer i BP som grillas?

(18 april)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se