forts. Målkameror nu!

Gjorde derbyt på Råsunda igår tillsammans med Petter. Var lite ringrostig, det var trots allt ett tag sedan jag gjorde en match på plats. Samtidigt var det otroligt kul, att få kommentera live slår det mesta!

Många trevliga människor i pressrummet som kom fram och grattade till en fin säsongstart men beklagade den snöpliga förlusten senast.

Just när jag hade börjat komma över den fick man alltså återigen stå och ömka sig. Nu är det sluttjatat om den!

Hammarby var klart bättre än Djurgården och det var starkt av Bajen att resa sig mentalt efter Djurgårdens tidiga ledningsmål.

Bra drag av Tony Gustavsson att satsa på Nathan Paulse bredvid Charlie Davies. Paulse är ingen bländande spelare på något vis, men det Hammarby behöver nu är att anpassa sig efter det manskap och den situation man befinner sig i.

Ett lag som krigar för att som bäst hålla sig borta från bottenstrid måste spela lite cyniskt och efter sina resurser.

Med långa bollar på Paulse som skarvade ner till snabbe Davies gjorde Hammarby just detta igår. Det var inte vackert men det var välbehövligt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".