Vill gå vidare i karriären och vinna fler och större titlar.
Zlatan

Var spelar Zlatan nästa år?

Zlatan Ibrahimovic är ryktenas man. Nu spär han på ryktena själv genom att säga att han vill testa något nytt.

– Ska Zlatan vinna något stort måste han nog flytta ifrån Inter. Jag tror att Spanien till exempel skulle passa honom väldigt bra, säger Radiosportens fotbollsexpert Ralf Edström och fortsätter sitt resonemang:

– Det är där ekonomin finns, plus att de har lag som kan vinna de stora mästerskapen. Han passar jättebra in där med sitt spel och sin fina blick för spelet. 

– Jag tror att det är en reaktion från Zlatan att han är lite besviken på hur det har gått, framför allt i Champions league. Han inser nog att så länge han stannar i Inter är chanserna inte speciellt stora att han vinner Champions league, menar Radiosportens Richard Henriksson.

Var spelar Zlatan om två år?

Ralf Edström: Det är endera Barcelona eller Real Madrid. Jag drar till med att det blir Real Madrid.

Richard Henriksson: Om jag skulle komma med en kvalificerad gissning så skulle jag säga Real Madrid, en klubb som inte har vunnit Champions league på länge, som har mycket pengar och behöver en verklig fixstjärna.

Radiosporten
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".