Skönt att tänka på U21

Det är dagar som denna jag är glad över mitt karriärväl. Jag älskar som bekant att jobba för Radiosporten och hade jag trott på en högre makt hade jag tackat denna varenda gång jag stiger innanför grindarna till Radiohuset.

Men visst, det är mycket att stå i och många andra saker, som fritid, umgänge och vila får prioriteras bort.

Men som sagt, just en sådan här dag jag är som mest tacksam över att ha ett jobb vid sidan om fotbollen.

Att istället för att sitta hemma och älta en tung förlust, därför känna sig rastlös och oroa sig över vad man ska pyssla med efter karriären kunna få stiga in på en arbetsplats och få fokusera på något annat: Mitt sätt att komma igen!

Idag har jag suttit och köttat ner en massa artiklar inför U21-EM till vår sajt som lanseras nästa vecka. Ju mer jag läser på inför slutspelet desto "större" känns turneringen.

Jag har i dagarna fått veta att jag i detta EM ska göra debut som Radiosportens bisittare i mästerskapssammanhang. Inspirerande!

På lördag tas förresten truppen ut och jag kommer att vara på plats på Söderstadion för att rapportera i radio och på webben.

I morgon slänger jag upp "min trupp" här på bloggen!

(21 maj)
Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista