Så spelar Manchester United

Den stora frågan i United är vem som spelar bredvid Michael Carrick på innermittfältet nu när Fletcher är avstängd.

Trolig startelva:

Van der Sar

O'Shea
Ferdinand
Vidic
Evra

Carrick
Giggs

Ronaldo
Berbatov
Park

Rooney

Målvakten Edvin Van der Sar gör en av sina bästa säsonger i karriären. Han är ovärderlig i sitt spel med fötterna och har stor rutin. Minns också att han blev straffhjälte förra året mot Chelsea i Moskva...

Backlinjen styrs av mittbacksgiganterna Vidic och Ferdinand. Den sistnämnde har haft vissa skadeproblem och matchats sparsamt på sistone, säkert för att vara hel till just den här drabbningen.

Patrice Evra är given som vänsterback och till höger brukar Alex Ferguson föredra O'Shea framför gamle Gary Neville och ännu orutinerade Rafael.

Eftersom Darren Fletcher är avstängd är det ovisst vem som tillsammans med Michael Carrick får ta hand om innermittfältet. Paul Scholessom avgjorde förra årets semifinal mot Barcelona är ett alternativ, Anderson ett annat.

Kanske är det mest troligt att Ferguson väljer Ryan Giggs, som med sitt positionsspel och förmåga att hålla i bollen brukar få förtroende när United ställs mot högklassigt motstånd.

Ronaldo och Rooney utgör som vanligt navet i det offensiva spelet, konkurrensen om övriga två platser utgörs av Berbatov, Park och Tevez.

Richard Henriksson
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista