Jag har en bra känsla inför Serbien

England och Tyskland vidare från grupp B. Spanien utslagna och därmed den här turneringens stora flopp.

Jag fick rätt i mitt antagande att man är kvar i samma fälla det tog a-landslaget 25 år att komma ur. Alldeles för ineffektiva.

Och med det menar jag inte att man bränner många målchanser, utan att man helt enkelt inte – trots stort bollinnehav – kommer till farliga lägen.

I kväll väntar Serbien för Sverige. Jag missar tyvärr matchen eftersom vi i går åkte upp till Piteå, av alla ställen, med BP för träningsläger.

Hade verkligen varit roligt att vara på Malmös fina arena och känna den stämning jag förväntar mig kommer att nå kokpunkten.

Kul med alla svensk-serber som stöttar sitt lag och sätter fart på läktarna. Det enda jag saknat under Sveriges två första matcher är lite hejaramsor från fansen.

Hoppas det kommer i kväll.

Vad gäller matchen har jag en bra känsla. Att Sverige kan spela på ett oavgjort resultat är ett perfekt utgångsläge mot ett lag som Serbien, som hittills varit stabila bakåt men ganska uddlösa framåt.

Spelarna att se upp för är såklart Tosic och Kacar. Zoran Tosic lämnade i vintras Partian för Manchester United och har fått göra några inhopp under våren.

Han är en riktig playmaker men inte alls någon lyxlirare, utan jobbar hårt även i defensiven.

Kacar är en skön lirare, som under förra säsongen gick runt på positionerna mittback, innermittfältare och anfallare i Hertha Berlin.

Oavsett position var han en frmstående i Hertha som ju länge var med i Bundesliga-toppen och krigade om guld.

Jag menar att han varit Serbiens bästa spelare i de två första EM-matcherna.