Fox News: Historisk VM-seger utraderad av fruktansvärd domartabbe

Dom borde vunnit med 3-2 över Slovenien. USA kom igen från 2-0 underläge och fick 2-2 i 85:e minuten. Och en minut senare blev ett underbart segermål felaktigt bortdömt. Två poäng istället för fyra och en oviss avslutning i gruppen.

Folket i Los Angeles gick ut och rev stan- dock inte alls för detta utan för att Lakers vann NBA finalen- en tradition det också. Vi talar ofta om att USA inte har några huliganer men så fort nåt lag vinner nåt stort får man se upp. Märkligt. "Jag är så glad att Lakers vann att jag tror jag måste bränna upp en bil." Och så är det som oftast: Jag var där förra gången Lakers vann hos min kompis Alan som jobbar på Reuters som TV fotograf . Helt plötsligt fick han dra iväg för att hämta upp en kollega eftersom dennes Reuters bil satts i brand. Men tillbaks till VM.

FOX news rubrik:

Historic US World Cup victory erased by awful referee call

Precis så var det.

Vore synd om det blir avgörande och inte bra för sporten i USA....

Många som bor i Kalifornien håller ju lite på Mexico också eftersom det är så nära och så många åker fram och tillbaka över gränsen hela tiden. Amerikaner åker till Mexico för att supa jättemycket för väldigt lite pengar- mexikaner åker till USA för att jobba jättemycket för väldigt lite pengar.

Segern för Mexico över Frankrike var en höjdpunkt i VM . Mexicos Javier Hernandez bibehöll dessutom en familjetradition genom att göra mål i VM mot Frankrike. Hans farfar:gjorde samma sak för 56 år sen.

Undrar hur många europeiska lag som kommer åka ur direkt....Glöm inte kolla

UMBRO sponsrade damlandslaget mot Tjeckien i morgon. Riktiga fotbollstjejer med både tröjor och brallor som inte blir kända för den dom är gifta med. SÅ trött på WAGS. Matchen fyller upp glappet mellan VM matcherna perfekt och med lite tur märks inte ens nåt annat som händer i morgon.

Fast jag ska på bröllop. Även Robban och Marie har fått ändan ur vagnen till sist efter att ha varit ihop jättelänge...

Annika Greder Duncan
fotboll@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".