Ladda upp inför helgen med Segersnack

Seger: "Det har funnits kontakt mellan min agent och Malmö."
7:05 min

Helgen stundar. Solen är tillbaka och jag hoppas den skiner som starkast över Tyresövallen på söndag när jag ska se toppmötet Tyresö mot Malmö. En hel drös VM-aktuella lirare spelar i kampen om oerhört värdefulla poäng i guldstriden, det kan man nästan konstatera redan nu.

Förra helgens inför-VM-reportage bestod av som är på väg tillbaka efter skadeskiten och är mitt uppe i WPS-säsongen med sitt Western New York Flash.

Nu till helgen är temat amerikanska-spelare-att-se-upp-med, enligt lagets egen förbundskapten Pia Sundhage och anfallsveteranen Abby Wambach – utifrån perspektivet: lirare-ni-[vi]-kanske-inte-vet-så-mycket-om. Missa inte det. 

Ladda upp med extramaterial från telefonsnacket med Seger förra veckan. Det handlar bland annat om livet i Buffalo, New York, liksom tankrna kring Damallsvenskan och vad som händer efter WPS-säsongen är färdigspelad.


Susanna Andrén
susanna.andren@sr.se

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".