Damlandslaget

"Ska twittra under VM"

1:51 min

Therese Sjögran är inte bara en av Sveriges bästa spelare - hon är också en av landslagets bästa twittrare. Och under kommande VM är twitter ett måste.

Therese Sjögran är aktiv på twitter och Fotbollsarena fick in en fråga från en lyssnare som undrar om hon kommer att twittra under VM i sommar. Svaret var självklart.

- Ja, det kommer jag att göra. Jag försöker twittra så ofta som möjligt. Det är rätt kul och när jag är i USA är det inte alla som kan följa resultat och sådant så jag försöker twittra så ofta jag kan och det blir i VM också, säger Sjögran till Radiosporten.

Ni har inga förbud mot twitter då?

- Vi har inte satt upp några sådana förbud än. Om vi får förbud så är det ju så men än så länge har vi inga. Jag kommer twittra om jag får.

Hur ofta twittrar du ungefär?

- Jag försöker göra det minst en gång om dagen.

Hur många följer du på twitter?

- Det är faktiskt inte så jättemånga, typ 30-35. Det är lite blandat, det är några kändisar, fotbollsspelare och något som har med musik att göra.

Hur många följer dig?

- 160 kanske, så det är inte jättemånga. Jag försöker tvinga folk men det är svårt.

Vem är den största kändisen som följer dig?

- Caroline Seger kanske (skratt).

Följer du Fotbollsarena Radiosporten?

- Nej, det gör jag faktiskt inte men det får jag göra nu. Jag är inte inne så jätteofta, jag söker liksom inte på grejor. När jag ser att någon följer någon så brukar jag följa. Men nu ska jag ju följa er såklart.

Sophie Gill, Maidenhead
sophie.gill@sr.se