Nya rön: skador smittar, eller?

Jag har kommit fram till en högst lekmannamässig slutsats: att spela i eller arbeta kring landslaget gör att du löper större risk att själv skadas. Hur det funkar eller varför kan jag inte resonera fram men jag ser det som ett faktum nu när jag själv haltar fram.

Att jag sprang in i toalettdörren och i princip bröt tån, hoppade runt av smärta så att jag snubblade över tröskeln och sen landade på knäna i duschen med huvudet en decimeter från kaklet MÅSTE ha att göra med skadeviruset som kretsar kring landslaget

Tån är uppsvullen och nageln blå. Beräknad tid för rehabilitering: oklart. Jag tar en dag i taget. Försöker att se det positivt. Nu har jag tid att läsa alla böcker jag lämnat på sängbordet med märket istoppat halvvägs bland sidorna. Inga spinningpass och inget jympande på några dagar. Eller veckor?

Det är tur att vi jobbar tillsammans i Radiosporten-laget, och att Sophie Gill äntligen har gjort mig sällskap här på bloggen nu när vi börjar vässa formen ordentligt. Och VM ska inte vara i fara för min del. Flygbiljetter är köpta och ackrediteringen fixad.


Susanna Andrén
susanna.andren@sr.se