Äntligen kommer Sjögran

0:46 min

När Sjögran kommer till Göteborg åker Gill hem. Ett rätt skapligt byte för alla inblandade. Nä, skämt och sido. Landslaget har nog inte lidit jättemycket av att inte ha Sjögran på plats under de fyra inledande dagarna och det har nog inte hon själv heller. Det som oroar är att hon antagligen inte kommer kunna spela mot Mexiko när Dennerby testar en elva, eftersom hon har en WPS-match i kroppen, plus jet lag.

Sjögran är landslagets mest rutinerade spelare och Marika Domanski-Lyfors intygade att mittfältaren reagerat på det hela mycket proffsigt, om det är match med klubblaget hon ska spela så fokuserar hon på det.

Men självklart är det skönt för alla att hon kommer nu, hon är en av ledarna. Hon flyttar in hos Caroline Seger som i och för sig har skvallrat om att Sjögran är rätt slarvig av sig, men lagkaptenen vill nog hellre ha det stökigt på rummet än på planen. Mer om det får ni höra en annan gång!

Sophie tackar Göteborg och Stenungsund för den här gången, men i bloggen slipper ni henne inte. Susanna kommer med rykande färska rapporter senare i dag, som vanligt helt enkelt.


Susanna Andrén
susanna.andren@sr.se

Sophie Gill
sophie.gill@sr.se