fotbollsarena radiosporten

Möt HIF:s guldbusschaufför

36 min

Mats Paradis, smaka på namnet. Det var han som körde Helsingborgs spelarbuss från Göteborg till Helsingborg på söndagskvällen. Han är en av flera höjdpunkter i veckans FotbollsArena.

Helsingborgs IF blev ju som bekant , efter att Malmö FF kvitterade till 1-1 på tilläggstid mot AIK, och FotbollsArena fick sig en pratstund med busschauffören med det fantastiska namnet Mats Paradis.

– Det var mycket spännande. Vi hörde på radio och tittade på video på matchen Malmö-AIK. När Malmö kvitterade höll spelarna på att välta bussen. De hoppade rakt upp i taket, bankade och slog, berättar Mats Paradis för Radiosporten.

Hur var det att köra bussen då?

– Det var trevligt, man satt ju själv på helspänn hela tiden och hörde resultatet. Spelarna drack lite champis. Det här glömmer jag inte i första taget.

Dessutom i FotbollsArena:

Conny Karlsson berättar om dygnet som svensk mästare och om guldsäsongen.

Richard Henriksson ger sin analys till varför HIF är bäst i Sverige.

Bollkunskap:
Inspirerade av helsingborgsspelarnas kvalfyllda bussresa ber vi er komma med förslag på fotbollmatcher ni följt på udda vis.

Womens champions league:
I veckan går storlagen in i turneringen i samband med 16-delsfinalerna. Vi pratar med Lotta Schelin från regerande mästarna Lyon. Storsatsande Rossijankas Sofia Jakobsson ser fram emot att göra debut.

Martin Marhlo
martin.marhlo@sr.se

Richard Henriksson
richard.henriksson@sr.se

Martin Sundelius
martin.sundelius@sr.se