Vårbilder från lyssnarna

Efter några grå dagar i mitten av maj behövdes det lite vårbilder för att påminna om varmare dagar som förhoppningsvis kommer. Det tyckte i alla fall jag och efterlyste lyssnares bilder.

Och visst kom det vårbilder! Se här bara.

Per-Gunnar
programledare förmiddagar.

Skicka in din egen vårbild!
Epost: p4vasterbotten@sr.se
MMS: 722 50. Glöm inte att börja meddelandet med p4vbtn[mellanslag]

Hej där!

Jag hörde att ni saknade vårbilder. Här är ju våren senare än på andra ställen, men i vilket fall som helst; här är en liten röd tulpan som kikar upp i nin rabatt. Jag tog den för några dagar sen.

Gunilla Natanaelsson, Stenträsk, Blåviksjön    

Det här är väl VÅREN, ca 300 meter från huset uppåt skogen såg maken dessa spår när han var ut med skotern för sista gången för i år. Det var för ca 3 veckor sen.
Visst ser du vad det är? Ja, björnspår! Dom var 24 cm långa och 13 cm breda. Och spåren syns ju så väl för dom var alldeles färska. Roger tog fotot med sin telefon.

Jag kunde inte låta bli och skicka den här bilden. Den togs samma dag som Roger såg björnspåren. Det är på åkern här hemma hos oss. Zorro, vår jämthund, älskar att leta upp möss som han hör under snön. Det är tur att han inte gör som katten; plockar in och visar hur duktig han är.

Här kommer en liten ensam krokus i knopp. Jag skulle tro att dom är redan utblommande i Umeå, men jag njuter för fullt av mina små blommor just nu.

* * *

* * *

Hejsan Radio Västerbotten.

Det är klart att Ni ska få vårbilder. Här kommer några, dels tagna här på gården i Bursiljum, dels från våren i Ö Marssjön. Håll till godo !

Vårhälsningar Ingrid Lindström