Sök och finn- det vi fann

Det här lyckades vi med

Sist i Sök och Finn fick alla efterlysningar ett lyckligt slut... utom Robert Wallströms önskan om att finna en vändlåda till en baklastare, av modell H10. Han är en händig man så det går även bra med en trasig baklastare, så fixar han till den själv. Har du en baklastare eller en vändlåda till en baklastare som du vill bli av med, hör av dej till Sök och Finn via pia.diazbergner@sr.se <mailto:pia.diazbergner@sr.se> eller ring 090 - 171776, före torsdag den 16 oktober.

Ett annat problem som vi behöver hjälp med är att Tjelvar Otterbjörk i telefonslussen, inte kan läsa sina egna kråkfötter (fast han påstår att han egentligen skriver jättefint). Han kan inte tyda sina egna anteckningar och ser inte vilket telefonnummer Marie Häggström i Nordmaling har. Så hör av dej igen Marie - du som hade en bruksanvisning till en symaskin Singer 726 som Ing-Marie Lidén efterlyste-090- 17 17 76.

Tack alla lyssnare för att ni hjälpte till att finna blästerklocka till Sigrid Bohlin, Vindeln, en skogsvagn till Axel Lundmark i Liljabäck i Robertsfors, och trädgårdsmöbler från nedlagda Träbiten i Bygdeå till Eva Johanssons mamma i Laxbacken, och mycket mer.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista