Drömmen om en fin bubbla kan P4-lyssnarna hjälpa till med.

Rallydelar, grållegrill och flistugg

Det var full fart som vanligt i Sök och finn den 22 januari, men ingen fanfar den här gången. Daniel Löfbom, Skellefteå sökte rallydelar till sin OT-bubbla, och har fått napp på lampor och hasplåtar men söker fortfarande ett analogt rallytidtagarur.
André Gustavsson, Frostkåge fick tag i en grill till sin Grålletraktor från 1951. Hjälpen kom från Malå. Bo Jonsson, rentjärn fann en traktordriven flistugg och Ulla-Britt Kolbengtson, Umeå fann en efterlängtad telefonsvarare av märket Doro, som inte tillverkas längre. Så nu kan hon höra det 25 år gamla bandet med sonen som uppmanar de som ringer att lämna ett meddelande. Han bor nu i USA.

Ingegerd Burman, Sorsele efterlyste leksaker och sytillbehör till den nystartade träffpunkten för flyktingar i Sorsele. De träffas torsdagar i ABFs lokaler och verksamheten är ideell. Hör av dig till henne om du har fler leksaker, tyger eller handarbetsmaterial.

Erik Larsson, Skellefteå, söker fortfarande en 10-hålig plåtfälg till sin Chrysler Voyager.
Maj-Britt Sandström, Håknäs, som fick med sig ett omaka par skor från rean på Hägglövs i Lögdeå den 17 februari, söker den kund som har det andra omaka paret av de bruna vinterskorna med stickad benvärmare överst.

Vi hörs nästa torsdag!

Pia Diaz Bergner
pia.diazbergner@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".